Yksityisyyspolitiikka

Tietosuojalakia 2018 (laki) ja EU: n yleistä tietosuoja-asetusta 2016/679 (GDPR) sovellettaessa rekisterinpitäjä on Mandala Life Group OÜ (yritys nro 14892522), jonka kotipaikka on Sikuti 21, 13516 Tallinn, Estonia  (“Company / Us / Us”).

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan, joka on vastuussa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvistä asioista. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat vaatia laillisia oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa privacy@glowliving.eu. GlowLiving.eu-sivustossa olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää yrityksen tietosuojakäytännön. Ota aikaa lukeaksesi tämä tietosuojakäytäntö perusteellisesti, koska se kertoo sinulle, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään, kun käytät GlowLiving.eu-verkkosivustoa (”Sivusto”) ja palveluitamme.

GlowLiving.eu haluaa tarjota sinulle parhaan mahdollisen verkkokokemuksen.

Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat kysymykset on osoitettava Mandala Life Group OÜ: n tietosuojakäytäntöpäällikölle osoitteessa privacy@glowliving.eu.

Henkilötiedot

Voimme kerätä automaattisesti tietoja sinusta, kuten mitä Internet-selaintyyppiä käytät tai miltä sivustolta tai linkin kautta saavuit sivustolle. Sinua ei tunnisteta näistä tiedoista ja niitä käytetään vain tarjoamaan ja auttamaan verkkosivustomme tehokkaassa palvelussa.

Evästeet (Cookies)

Saatamme tallentaa joitain tietoja (yleisesti tunnetaan nimellä eväste) tietokoneellesi, kun vierailet sivustollamme. Nämä tiedot helpottavat sivustomme käyttöä ja auttavat meitä ymmärtämään, miten sivustoamme käytetään. Haluat ehkä poistaa tai estää joitain evästeitä tietokoneeltasi (ohjekirjan tai oppaan tulisi kertoa, kuinka se tehdään), mutta jotkut GlowLiving.eu -palvelut eivät ehkä toimi kunnolla, jos et hyväksy evästeitä.

Markkinointi ja viestintä

Meille on erittäin tärkeää, että tarjoamme sinulle parasta palvelua. Auttaaksemme meitä tekemään tämän, voimme säännöllisesti ottaa sinuun yhteyttä tutkimuksista, tuotteista ja palveluista, jotka uskomme kiinnostavan sinua.Jos et halua saada sähköpostia GlowLiving.eu-palvelusta, napsauta Peruuta-linkkiä, löydät sen jokaisen lähettämämme sähköpostin alareunasta. Tai voit lähettää ”tilauksen lopettamista” sähköpostia osoitteeseen privacy@glowliving.eu.

Tietojen käyttäminen

GlowLiving.eu käyttää tai jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi vain, jos meillä on siihen hyvä syy. Nämä syyt ovat:

  • Sopimus – Henkilötietojasi käsitellään sopimussuhteen noudattamiseksi, esim. lähettämällä sinulle tilauksen
  • Suostumus – Jos hyväksyt tietosi, esim. Tallentamalla maksukorttitietoja
  • Oikeudelliset edut – tämä tarkoittaa GlowLiving.eu:n etuja liiketoimintaamme tarjota sinulle parhaat tuotteet ja palvelut sopivimmalla tavalla, esim. varaston hallinta, liiketoiminnan kehittäminen ja riskien hallinta
  • lakisääteinen velvoite – kun laki edellyttää tietojen käyttöä tai jakamista, esimerkiksi jos meidän on käytettävä tietojasi lainvalvontatarkoituksiin tai noudatettava lakia

Kuka jakaa tietosi ja miksi?

Emme paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja ilman lupaasi, ellei meillä ole laillista oikeutta tai velvollisuutta siihen (esimerkiksi jos tuomioistuimen määräyksessä tai petosten torjunnassa vaaditaan) tai muulla rikoksella. Emme paljasta ja / tai siirrä henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, ellet ole aiemmin ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksesi yksityisyyden suojasi. GlowLiving.eu voi paljastaa tai siirtää henkilökohtaisia ​​tietoja liittyen GlowLiving.eu-omaisuuden uudelleenjärjestelyyn tai myyntiin

GlowLiving.eu on toiminut yhteistyössä monien kansallisten ja kansainvälisten luotettavien toimittajien, yksityishenkilöiden, virastojen ja yritysten kanssa tarjotakseen sinulle laadukkaita tuotteita ja palveluita.

Toimittajan kumppanit

GlowLiving.eu toimii monien luotettavien kumppaneiden kanssa, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita meidän puolestamme. Pidämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka ovat tarpeen sinun tekemien tilauksien täyttämiseksi tai heidän puolestaan ​​palvelujen tarjoamiseksi heidän puolestamme.

Tarjous- ja logistiikka

GlowLiving.eu työskentelee useiden toimitus- ja logistiikkakumppaneiden kanssa tavaroiden toimittamiseksi. Jotta voimme varmistaa tilauksesi onnistumisen, tarjoamme heille vain rajoitetun määrän tietoja.

IT-Yritykset

GlowLiving.eu toimii yhteistyössä yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa, jotka tukevat sivustoamme ja liiketoimintajärjestelmiämme.

Markkinoyhtiöt

GlowLiving.eu tekee yhteistyötä markkinointiyritysten kanssa auttaaksemme meitä hallitsemaan sähköistä viestintää kanssasi tai tekemään tutkimusta ja tuotearviointeja meidän puolestamme.

Maksujen käsittely-yhtiöt

GlowLiving.eu työskentelee luotettavien kolmansien osapuolten maksujenkäsittelypalveluiden tarjoajien kanssa turvallisesti maksujen vastaanottamiseksi ja hallinnoimiseksi.

Tietojen ylläpito

Pyrimme pitämään tietomme sinusta mahdollisimman tarkkoina. Jos haluat tarkastella tai muuttaa meille jakamia tietojasi tai haluat poistaa julkaistun esityksesi Sivustolta, voit tehdä sen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Turvallisuus

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että Internet on epävarma ympäristö. Olemme ottaneet käyttöön tekniikka- ja työntekijäkäytäntöjä yksityisyyden suojaamiseksi ja väärinkäytöksien torjumiseksi.

Kolmansien osapuolten henkilöt ja sosiaaliset tiedot

Emme voi olla vastuussa muiden kolmansien osapuolien (mukaan lukien, mutta rajoittamatta, Facebook, YouTube, Twitter) yksityisyydensuojakäytännöistä tai sivustomme mainostajien tietosuojakäytännöistä vaikka päätyisit sivulle meidän sivustomme linkkien kautta joten suosittelemme, että tarkistat aina vierailemasi sivuston käyttöohjeet. Jos linkityit Sivustollemme kolmannen osapuolen sivustolta, emme voi olla vastuussa kyseisen kolmannen osapuolen sivuston omistajien tai ylläpitäjien tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua tarkistamaan käytännöt ja ottamaan yhteyttä kyseisen kolmannen osapuolen sivuston omistajaan jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä.

Henkilötiedojen siirto Euroopan Ulkopuolella

Osan verkkosivumme kautta tarjottavien palvelujen johdosta saatamme joutua siirtämään tietosi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

Ennen kuin lähetät tietosi, olemme vastuussa siitä, että tietosuojaoikeutesi suojataan riittävästi. GlowLiving.eu siirtää henkilökohtaiset tietosi kolmansille osapuolille vain silloin, kun voimme olla varmoja, että voimme suojata yksityisyyttäsi ja oikeuksiasi, esimerkiksi jos kolmas osapuoli sijaitsee maassa, jonka EU on katsonut soveltuvaksi tietosuojalakinsa osalta, jos kyseinen kolmas osapuoli on EU: n ja Yhdysvaltojen välillä sertifioitu, tai jos meillä on kyseisen kolmannen osapuolen kanssa sopimus, joka sisältää Euroopan komission standardin tietosuojalausekkeen.

Kuinka pitkään säilytämme tietoja?

Kun keräämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, monet tekijät määräävät, kuinka kauan niitä säilytetään. Emme säilytä henkilökohtaisia ​​tietojasi kauemmin kuin niitä tarvitaan. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet poistaaksemme kaikki tiedot, joita ei enää tarvita järjestelmästämme. Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi koko tilisi käyttön ajan ja 7 vuoden ajan kanssamme tehdyn sopimuksen päättymisen jälkeen.

Muutokset yksityisyyspolitiikkaamme

Kaikki muutokset, joita voimme tehdä tähän tietosuojakäytäntöön tulevaisuudessa, julkaistaan ​​tällä sivulla. Tarkista se uudelleen nähdäksesi päivitykset tai muutokset tietosuojakäytäntöön.

Oikeudet

Pyrimme käsittelemään kaikki henkilötiedot GDPR: n oikeuksienne mukaisesti.

  • Voit kieltää käsittelemästä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit tehdä sen milloin tahansa muuttamalla asetuksiasi kirjautuessasi tililleesi tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@glowliving.eu. Tietyissä olosuhteissa voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi ilman suostumustasi GDPR: n laillisia käsittelyvaatimuksia noudattaen. Näihin kuuluvat muun muassa syy siihen, miksi käsittely on välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai elintärkeiden etujesi suojaamiseksi
  • Pyydä meitä korjaamaan virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot. Yritämme korjata tietosi mahdollisimman nopeasti ja yleensä yhden kuukauden kuluessa, ellei pyyntö ole monimutkainen
  • Pyydä meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi. Tämä oikeus koskee vain, jos henkilötietojesi jatkamiseen ei ole pakottavaa syytä. Joissain tapauksissa tätä poistooikeutta ei sovelleta, ja tällaisissa tapauksissa ilmoitamme sinulle syyt, miksi meidän on pidettävä henkilökohtaisia ​​tietojasi (ellei laki sitä kiellä).
  • Rajoita henkilötietojesi käsittelyä, jos tiedot ovat esimerkiksi epätarkkoja, niitä on käsitelty laittomasti tai jos tiedot eivät ole enää merkityksellisiä sille tiettyyn tarkoitukseen, jota varten tietoja käsitellään. Tällaisissa tapauksissa säilytämme tiedot, mutta emme käsittele niitä ilman suostumustasi tai jos tietosi käsittelyn tarkoituksena on laillisen vaateen perustaminen, toteuttaminen tai suojaaminen tai muiden oikeuksien suojaaminen.
  • Pyydä pääsy henkilötietoihisi sovelluksen kautta. Kyselysi tulee lähettää meille kirjallisesti, ja voimme pyytää henkilöllisyystodistustasi ennen tietojen toimittamista. Tällaisen pyynnön esittämisestä ei yleensä ole maksua, mutta tietyissä olosuhteissa voimme periä hallinnollisen maksun (perustuu tietojen toimittamisen hallinnollisiin kustannuksiin)
  • Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilökohtaisia ​​tietojasi markkinointitarkoituksiin(mukaan lukien profilointi). Me yleensä ilmoitamme sinulle (ennen tietojen keräämistä), aiommeko käyttää tietojasi sellaisiin tarkoituksiin vai aiommeko paljastaa tietosi kolmansille osapuolille sellaisia ​​tarkoituksia varten. Voit käyttää tiettyjä oikeuksia estääksesi tällaisen käsittelyn. Voit myös käyttää tätä oikeutta milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@glowliving.eu
  • Hanki ja käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi eri tarkoituksia varten (tietojen siirrettävyys). Tämä oikeus koskee vain niitä tietoja, jotka olet antanut meille, joissa käsittelemme tietoja suostumuksellasi tai sopimuksen toteuttamista varten ja joissa käsittely tapahtuu automatisoidulla tavalla.

Huomaa, että meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen henkilökohtaisten tietojen toimittamista. Me teemme tämän tietosi suojaamiseksi. Voimme myös pyytää sinua toimittamaan meille vapaaehtoisesti lisätietoja auttaaksemme meitä käsittelemään pyyntösi tehokkaammin.

Ota yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä kertoaksesi mielipiteesi tietosuojakäytännöistämme tai kysyäksesi henkilökohtaisia ​​tietojasi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen privacy@glowliving.eu